CENIKI  PROGRAMSKE  OPREME  

www.digiars.si
 
 
    Cenik Adobe programske opreme

 

    Cenik Corel programske opreme

 

    Cenik Enfocus PITSTOP programske opreme

 

    Cenik MAXON programske opreme

 

Digiars logo      DIGIARS
      Sergej Pogačnik s.p.
      Zgoša 17b
      SI-4275 Begunje na G.

      Id.št. DDV: SI29948185
      Zavezanec za DDV: DA

      e-mail: info@digiars.si
      internet: www.digiars.si
      tel.: (04) 530 75 49
 


      Naši certifikati:
 

 

U S P E Š N O O O O!!!

Moram reči, da je uspela pretvorba.

Prav lepo se vam zahvaljujem in se priporočam še za kakšno pomoč. Morda bo nanesla prilika, da vas bom kdaj obiskal in se osebno zahvalil.

M. K.

 

Najlepša hvala za pomoč !!!

V teh časih je redko najti pomoč, znanje, potrpežljivost in povrh vsega še prijazno besedo.
Vesel sem, da vi to vse obvladate in takim se klanjam.

Sledil sem vašim navodilom in CorelDRAW namestil ponovno in znova mi deluje, ter nič ne opozarja.

Še enkrat hvala za pomoč
in lep pozdrav do prihodnjič

F. K.

 

Zdravo,

sedaj končno vse deluje BP. Najlepša hvala za podporo!

LP do naslednje obnovitve licenc,

R.M.

 

Spoštovani g. Pogačnik,

Najlepša hvala za oba maila. Hvala tudi za odkrit pogovor in nasvete, kar pa se dandanes premalokrat zgodi.

Želim vam lep in uspešen dan in vse dobro,

B. A.

 

Spoštovani!

Me veseli, da se je vse izteklo kot mora.

Z veseljem sem že in še bom pohvalil sodelovanje z Vami vsem svojim sodelavcem, kateri so zadolženi za nakup opreme Adobe.
Hvala še enkrat. Se še slisimo.

M. H.

 

 

/ © 2000-2021 DigiArs /
Vse pravice pridržane.

 
 
 

Ponudba in ceniki Maxon

 

 

Kontaktirajte nas za ponudbo

 

Cinema 4D Visualize

BodyPaint 3D

 

 

     
 

MAXON CINEMA 4D Visualize ponuja obsežen paket orodij za modeliranje, teksturiranje in različne možnosti renderiranja - vse na enem mestu!

Ne glede na to ali morate vizualizirati mobilno napravo, stavbo, avto ali karkoli drugega, Cinema 4D Visualize različica 19 nudi vsa potrebna orodja za ustvarjanje scen in animacij hitro, enostavno in z želeno stopnjo realnosti.

Cinema 4D Visualize različica 19 ponuja tudi odlična orodja in izboljšave, ki jih lahko nemudoma koristite, in pogledate v temelje prihodnosti. Oblikovalci radi izberejo Cinema 4D Visualize za hiter in preprost potek dela in stabilnost, različica 19 pa omogoča še hitrejši potek dela, širi vaša obzorja z novimi funkcijami in ponuja pričakovano zanesljivost. Funkcije, vključene v paketu: Global Illumination, Physical Sky, Sketch-style renderiranje in obsežne knjižnice 3D scen, tekstur, osvetljenih okolij in še veliko več.

Cinema 4D Visualize ima široko paleto možnosti za uvoz, ki omogočajo delo z modeli iz različnih 2D in 3D aplikacij in formatov datotek, vključno s PSD, JPEG, DWG, IGES, VRML, OBJ in mnogimi drugimi. Vgrajena je tudi izmenjava med datotekami številnih vodilnih 3D CAD aplikacij, kot so VectorWorks, ArchiCAD in Allplan.

 

 
     
     
 

MAXON BODYPAINT 3D je ultimativno orodje za risanje izjemno podrobnih tekstur v 3D objektih in ustvarjanje edinstvenih skulptur iz preprostih objektov.

Ko gre za orodja za teksturo, BodyPaint 3D ponuja priljubljena orodja za urejanje fotografij, različne čopiče, izbirna orodja, filtre in drugo. BodyPaint 3D lahko celo uporablja Photoshop .abr čopiče. Polna podpora za tablice zagotavlja, da je občutek risanja s svinčnikom naraven kot v priljubljenih 2D risalnih aplikacijah.

BodyPaint 3D je ustvarjen za vse 3D umetnike in vključuje brezplačne vtičnike za povezavo s 3DS Max, Maya in Softimage. Vse druge aplikacije lahko izmenjujejo dokumente z BodyPaint 3D z uporabo enega od številnih razpoložljivih formatov (npr. OBJ, FBX in COLLADA).

 

 
     
   
   
   

Cinema 4D Broadcast

Cinema 4D Studio     
 

MAXON CINEMA 4D BROADCAST – najnovejša generacija 3D programov, z močnimi in prilagodljivimi orodji za še boljše 3D vsebine.

Maxon Cinema 4D Broadcast različica 19 ima vse, kar potrebujete za ustvarjanje dinamičnih grafičnih elementov za distribucijo, na hiter in enostaven način. Če se ukvarjate s kreiranjem premične grafike (motion graphics) in želite dodati 3D v vaš obstoječi nabor orodij, potem je to pravi izbor za vas.

Cinema 4D Broadcast vsebuje vse karakteristike paketa Cinema 4D Prime, kot tudi specifična orodja za usvtarjanje premičnih grafik (motion graphics), vključno z vodilnimi orodji za kloniranje, napredne opcije za renderiranje, kot je Global Illumination, galerijo z velikim številom 3D modelov, kamer, razsvetljave, video izrezkov in še mnogo tega.

Če že od prej poznate 2D "motion graphics" programe, potem imate že prednost! Cinema 4D Broadcast omogoča izvoz slik neposredno v najbolj priljubljene programe, kot so: After Effects, Motion, Final Cut Pro, Combustion in drugi. Mnoge njegove možnosti omogočajo, da imate popolno kontrolo nad slikami in animacijami, katere izvažate. Vse to in še mnogo drugega naredi Cinema 4D Broadcast za prvi izbor za profesionalne 3D "motion graphics" uporabnike .

 

 
     
     
 

Pokukajte v temelje prihodnosti s pomočjo CINEMA 4D STUDIO, ki nudi sijajna orodja in izboljšave, ki jih lahko pričnete koristiti takoj.!

Oblikovalci radi izberejo Cinema 4D Broadcast za hiter in preprost potek dela in stabilnost, različica 19 pa omogoča še hitrejši potek dela, širi vaša obzorja z novimi funkcijami in ponuja pričakovano zanesljivost.

Maxon Cinema 4D Studio verzija 19 predstavlja obsežno ponudbo za profesionalne 3D umetnike. To je idealna rešitev za vse tiste, ki želijo ustvarjati vrhunske 3D modele in animacijo ob renderiranju v najkrajšem možnem roku.

Vsebuje vsa orodja drugih verzij ob posebnih orodjih za izdelavo dinamičnih animacij, animacij likov, razne možnosti kreiranja las in krzna, mrežno renderiranje in mnoge druge ugodnosti. Ne glede na to, da je narejen za napredni 3D, Cinema 4D Studio orodja so oblikovana tako, da tudi naprej ostajajo enostavna in intuitivna za uporabo.

 

 
     
   
   
   

Cinema 4D Prime

Cenik Maxon licencPošljite povpraševanje po e-pošti

     
 

MAXON CINEMA 4D PRIME – najnovejša generacija 3D programov, z močnimi in prilagodljivimi orodji za še boljše 3D vsebine.

Poznan po enostavni uporabi, hitrosti in profesionalnih rezultatih, Cinema 4D Prime različica 19 nudi idealno izbiro za vse grafične oblikovalce, ki želijo dodati 3D v svoj nabor orodij. S Cinema 4D Prime lahko preprosto kreirate 3D slike, ob dostopnih navodilih pa se ga boste hitro naučili uporabljati. Če boste dodali Cinema 4D Prime med vaše obstoječe aplikacije, boste odkrili številne dodatne oblikovalske možnosti. Samo nekatere od njih so pretvaranje 2D elementov v 3D elemente, ob možnosti uvoza iz Illustratorja ali EPS-a, ali enostavno kombiniranje slik in filmov s 3D objekti. Cinema 4D Prime omoguča kreiranje animacij in slik za katero koli branžo. Samo nekateri primeri so: 3D logotip, ilustracije, zgradbe, vesoljske ladje, kar koli si zaželite kreirati.

 

 
     
     
 
     
   

Kontaktirajte nas za ponudbo

 

 
Cene se lahko spremenijo brez obvestila!   Na vrh

 

Domov  |  O podjetju  |  Adobe  |  Corel  |  Maxon  |  Pitstop