CENIKI  PROGRAMSKE  OPREME  

www.digiars.si
 
 
    Cenik Adobe programske opreme

 

    Cenik Corel programske opreme

 

    Cenik Enfocus PITSTOP programske opreme
 

 

Digiars logo      DIGIARS d.o.o.
      Zgoša 17b
      SI-4275 Begunje na G.

      Id.št. DDV: SI51904900
      Zavezanec za DDV: DA

      e-mail: info@digiars.si
      internet: www.digiars.si
 


 

      Naši certifikati:
 

 

 

/ © 2000-2024 DigiArs /
Vse pravice pridržane.

 

Opis: Corel DRAW Graphics Suite 2021

  

 • Grafika in ilustracije.

 • Urejanje fotografij.

 • Postavitev strani.

 • Tipografija.

 • Windows. Mac. Splet. Kjerkoli.


Kliknite za cenik 


 

CorelDRAW Graphics Suite 2021:
Od ilustracije do vtisa - nahranite svoj ustvarjalni plamen

Podajte se na oblikovalsko dogodivščino z našo najnaprednejšo, vse-v-enem grafično zbirko doslej. Poiščite vsa orodja, ki jih potrebujete za profesionalno vektorsko ilustracijo, postavitev, urejanje fotografij, tipografijo, sodelovanje in drugo - zasnovana tako, da delo opravite na kateri koli napravi. CorelDRAW Graphics Suite 2021 - za Windows in Mac.

 Predstavljamo vam novo različico Corelovega vodilnega grafičnega programa CorelDRAW® Graphics Suite 2021, ki omogoča hitrejše in enostavnejše oblikovanje, grafično ustvarjanje ter urejanje fotografij z več nadzora. Napredne funkcije nove verzije programa uporabnikom omogočajo, da svojo ustvarjalnost pretvorijo v čudovite izdelke za tisk ali objavo v spletu. Ustvarjalni proces je sedaj hitrejši in lažji – zlasti pri delu s pisavami, fotografijami in predmeti. CorelDRAW Graphics Suite 2021 je optimalni pripomoček za vse, ki delajo z grafiko na platformi Windows 10 (64-bit) ali MacOS (10.15 ali 11.0).

Ne glede na to ali ste novi uporabnik, ali pa se na CorelDRAW zanašate že več let, boste lahko s pridom izkoristili široko izbiro učnih orodij in prilagodljivih možnosti za hiter začetek ter program prilagodili lastnim potrebam in željam.

 


Zakaj bi izbrali CorelDRAW Graphics Suite 2021:


KER JE CELOVIT
Začnite svojo oblikovalsko pot s popolno paleto profesionalnih oblikovalskih aplikacij za vektorske ilustracije, postavitve, urejanje fotografij in še več - posebej zasnovanih za vašo izbrano platformo. Odkrijte celotno grafično zbirko orodij, polno vsega, kar potrebujete za dobavo izjemno dokončanih izdelkov, za katerimi se bodo gotovo obračale glave. S prilagodljivimi možnostmi nakupa lahko po ugodnejši ceni od primerljive konkurenčne programske opreme sklenete naročnino ali kupite permanentno licenco. Ni čudno, da je CorelDRAW®Graphics Suite 2021 zelo priljubljen med strokovnjaki za grafično oblikovanje.


PRODUKTIVEN
Čas je ena vaših najdragocenejših dobrin in CorelDRAW® je tu, da ga ne zapravite po nepotrebnem. Hitreje se lotevajte projektov z naprednimi novimi orodji za ilustracijo in urejanje fotografij, ki poenostavljajo zapletene procese dela in pospešujejo postavitev projektov, tako da se lahko več časa osredotočite na tisto, pri čemer ne smete hiteti - biti kreativen. Izkoristite revolucionarna orodja za sodelovanje, da poenostavite postopek pregleda dizajna in se poslovite od časa, zapravljenega v neredu izvoza PDF-jev, e-poštnih sporočil in prilog.


KREATIVEN
Ustvarite prednost s profesionalnimi grafičnimi orodji, ki premikajo meje domišljije in vas osvobajajo splošnega razmišljanja. Na podlagi edinstvene prednosti CorelDRAW, ki podpira vektorsko ilustracijo in postavitev strani v eni sami aplikaciji, si lahko zdaj v enem prilagodljivem oblikovalskem prostoru ogledate, upravljate, urejate in objavite vse digitalne elemente svojega projekta - povsem novo igrišče za ustvarjalnost! Od izjemne spletne grafike do čudovitega tiska CorelDRAW®Graphics Suite velike sanje spremeni v še boljšo resničnost.


INOVATIVEN
CorelDRAW®Graphics Suite 2021 je na voljo na več platformah kot kdaj koli prej in je združljiv z nekaterimi najboljšimi tehnologijami na trgu. Dizajnirajte od kjerkoli na zelo učinkovit način, zahvaljujoč resnični medplatformni rešitvi, bogati z orodji, ki vam omogočajo pametnejše delo. Naslednja generacija sodelovanja z širokim naborom funkcij, ki jih poganja umetna inteligenca z namenom, da bi dobila resen zagon v hitrem in povezanem svetu.


PRIJAZEN UPORABNIKU
Z bogatimi orodji, ki so enostavna za uporabo, in koristnimi učnimi viri na dosegu roke spremenite svoje ustvarjalne ideje v dovršene modele. Intuitiven uporabniški vmesnik CorelDRAW®Graphics Suite je opremljen z možnostmi prilagajanja, tako da se lahko učite in uspevate v udobnem prostoru, ki je prilagojen vam. Z vgrajenim modulom Hints (namigi) boste takoj lahko samozavestno ustvarjali in se naučili, kako uporabljati izbrana orodja. In če ne želite začeti s praznim ekranom, je na voljo vrsta pripravljenih predlog za hitro oblikovanje vseh vrst projektov - od brošur in vizitk do logotipov in infografike. Tu je na voljo CorelDRAW!
 

 


 

Komu je namenjen:


GRAFIČNI OBLIKOVALCI IN PROFESIONALNI USTVARJALCI
Oblikovanje logotipov in brošur, prodajnih in marketinških materialov, materialov za usposabljanje in drugih podrobnih vizualnih elementov za splet ali tisk.


STROKOVNJAKI V PROIZVODNJI
Izdelava napisov, tisk velikih formatov, ovojnih nalepk za vozila, oblikovanj oblačil in tekstilij, vezenje, sheme, gravure in še veliko več ...


OBČASNI GRAFIČNI UPORABNIKI V PODJETJIH
Ustvarjanje ali manipuliranje z vizualno bogatimi projekti za lastno uporabo, od spletne grafike in prodajnih predstavitev do prodaje listov in vizualnih pripomočkov.
 

 


 

Kako izstopa od konkurence?


INTEGRIRANO OBLIKOVANJE IN POSTAVITEV
Uživajte v integrirani funkcionalnosti za grafično oblikovanje in postavitev v eni aplikaciji.

PRILAGODLJIV IN CENOVNO UGODEN NAKUP
Naročite se na celoten nabor profesionalnih aplikacij za grafično oblikovanje za ceno, ki je približno enaka ceni konkurenčne naročnine za zgolj eno samo aplikacijo. Ali pa izberite trajno licenco, s katero boste dokončno lastnik svoje programske opreme.

AVTENTIČNA IZKUŠNJA V OPERACIJSKEM SISTEMU
Ustvarjajte tako, kot ste vajeni v operacijskem sistemu Windows ali Mac, z nagrajeno programsko opremo, ki je bila zasnovana od začetka pa do vaše izbrane platforme.

OBLIKUJTE KADARKOLI IN KJERKOLI
CorelDRAW je na voljo tudi kot vektorska ilustracija za iPad in spletna aplikacija, tako da lahko do svojega dela dostopate na daljavo, kadar niste blizu računalnika.

BREZHIBNO SODELOVANJE Z DRUGIMI
CorelDRAW pomaga oblikovalskim skupinam in samostojnim ustvarjalcem prihraniti čas in prostor na zaslonu, tako da na enem osrednjem mestu zbira povratne informacije enega ali več pregledovalcev - v sami oblikovalski datoteki!
 

 

 

Glavne značilnosti:


VEKTORSKA ILUSTRACIJA
Osnovne črte in oblike spremenite v zapletena umetniška dela in ustvarite krivulje z robustnim orodjem za risanje za profesionalno oblikovanje. Ustvarjalne učinke dodajte z orodji, kot so Contour, Envelope, Mesh Fill, Impact in še več.


POSTAVITEV STRANI
Poiščite vsa orodja, ki jih potrebujete za pripravo brošur, večstranskih dokumentov in še več. Preklapljajte med urejanjem ene strani in urejanjem več strani, kar vam omogoča ustvarjalno svobodo pri delu, tako kot si želite sami.


UREJANJE FOTOGRAFIJ
Z zmogljivimi orodji za urejanje fotografij na osnovi plasti v aplikaciji Corel PHOTO-PAINT prilagodite barvo in ton, odstranite pomanjkljivosti, popravite perspektivo in še več. Izboljšajte velikost in kakovost slik z umetno inteligenco in uporabite AfterShot ™ 3 HDR za ustvarjanje osupljivih fotografij z visokim dinamičnim razponom iz slik RAW.


TIPOGRAFIJA
Besedilu dodajte učinke, kot so blokovne sence in konture, odzivno prilagodite pisave, prilepite besedilo na poti in še več, s celotnim naborom orodij za tipografijo.


ORODJA ZA SPLETNO GRAFIKO
Razvijte privlačne spletne vsebine z zbirko spletnih grafičnih orodij in prednastavitev. Poskrbite, da bo vsaka grafika, ki jo izvozite v splet, imela ostre robove, zahvaljujoč vrsti orodij, ki so popolna za slikovne pike.


PROFESIONALNI TISK
Izkusite neomejen nadzor nad izhodom za vse vrste medijev z naprednimi možnostmi tiskanja, ki CorelDRAW postavljajo pred konkurenco. Z zmogljivim mehanizmom za upravljanje barv boste pred tiskanjem popolnoma prepričani, da so vaše barve natančne.


 

 

Kaj je novega v CorelDRAW Graphics Suite 2021:


NOVO!
RISANJE V PERSPEKTIVI
Risanje predmetov ali ilustriranih prizorov v perspektivi, hitreje in lažje kot kdaj koli prej. Izbirajte med 1, 2 ali 3-točkovno perspektivo, narišite ali dodajte obstoječo skupino predmetov na skupni perspektivni ravnini ter prosto premikajte in urejajte predmete, ne da bi izgubili perspektivo.


NOVO!
VEČSTRANSKI POGLED
Oglejte si, upravljajte in urejajte vse digitalne elemente svojega projekta v enem pogledu - povsem novo igrišče za ustvarjalnost! Predmete tekoče premikajte po straneh, primerjajte modele drug ob drugem in prosto premikajte strani ter jih tako razporedite po želji.


IZBOLJŠANO!
ZAMENJAVA BARV
Urejajte slike z večjim nadzorom, zahvaljujoč močnemu novemu barvnemu kolesu in interaktivnemu nadzoru obsega, ki omogoča natančnejše prilagajanje odtenka in nasičenosti znotraj izbora.


NOVO!
IZVAŽANJE VEČ SREDSTEV HKRATI
Prihranite nekaj resnega časa z izvozom več sredstev hkrati. Ustvarite prilagojen seznam strani in predmetov za večkratno uporabo, ki jih želite hkrati izvoziti, v samo nekaj kliki - ne glede na to, ali gre za isto stran ali predmet z drugačnimi nastavitvami ali za veliko elementov z enakimi nastavitvami.


IZBOLJŠANO!
POTEK DELA ZA IZBOLJŠAVO SLIK
Uporabite ključne prilagoditve slike na nedestruktiven način, v realnem času in v kontekstu, zahvaljujoč novemu pregledovalniku aplikacije Corel PHOTO-PAINT, ki omogoča hiter dostop do vaših najpogosteje uporabljenih filtrov.


IZBOLJŠANO!
SODELOVANJE V REALNEM ČASU
Zberite komentarje in pripombe v živo od enega ali več sodelujočih neposredno v vaši oblikovalski datoteki CorelDRAW in hkrati razrešite povratne informacije. Nova intuitivna nadzorna plošča projekta omogoča shranjevanje, organiziranje in skupno rabo datotek v oblaku.


N
OVO! PLATFORME IN MOŽNOSTI
Z novo uporabniško izkušnjo, optimizirano na dotik, CorelDRAW.app razširja, kar je mogoče v mobilnih napravah in tabličnih računalnikih, nova aplikacija za iPad pa še olajša načrtovanje na poti. Uživajte v bistveno hitrejšem upodabljanju in prikazu v sistemu Windows ter popolni prilagoditvi tipkovnice v sistemu macOS.

 

 

Kaj je vključeno:


GLAVNE APLIKACIJE

 • CorelDRAW® 2021: Vektorsko ilustriranje in postavljanje strani

 • PHOTO-PAINT™ 2021: Profesionalno urejanje slik

 • Corel Font Manager™ 2021: Napredno raziskovanje in upravljanje pisav

 • PowerTRACE™: Na UI bazirano vektoriziranje bitnih slik (orodje je integrirano v CorelDRAW 2021)

 • CorelDRAW.app™: Spletno orodje za grafično oblikovanje preko brkljalnika

 • CorelDRAW.app™ for iPad: Spletna aplikacija za grafično oblikovanje za iPad

 • CAPTURE™: Orodje za zajemanje zaslonskih slik (samo v Windows različici)

 • AfterShot™ 3 HDR:  Urejevalec RAW fotografij


VSEBINA:

 • 7.000 clipart sličic, digitalnih slik in predlog za polepljenje vozil

 • 1.000 fotografij v visoki ločljivosti

 • 1.000 pisav OpenType® in TrueType

 • 150 profesionalno oblikovanih predlog

 • 600 polnil
   

DOKUMENTACIJA:

 • Vodič za hitri začetek, hitri referenčni vodič, on-line datoteke za pomoč


TRENING:

 • On-line videoposnetki, okence za "namige", datoteke za odkrivanje, dostopne na pozdravnem zaslonu

 

* Internetna povezava je zahtevana za aktivacijo CorelDRAW Graphics Suite in dostop do nekaterih vključenih
   komponent, on-line lastnosti in vsebin.
* Nekatere funkcionalnosti so na voljo le pri sklenjeni naročnini ali letnem vzdrževanju 

Sistemske zahteve:


POZOR:
CorelDRAW Graphics Suite 2021 za Windows in CorelDRAW Graphics Suite 2021 za Mac sta na voljo kot ločena izdelka,  ki podpirata le eno platformo (Windows ALI Mac).


CorelDRAW Graphics Suite ZA WINDOWS:

 • Microsoft Windows 10*, 64-bitna različica, z nameščenimi najnovejšimi posodobitvami

 • Intel Core i3/5/7/9 ali AMD Ryzen 3/5/7/9/Threadriper, EPYC

 • OpenCL 1.2 sposobna video kartica s 3+ GB VRAM

 • 4 GB RAM (priporočljivo 8 GB RAM ali več)

 • 4.3 GB prostora na disku za aplikacijo in inštalacijske datoteke

 • Miška, tablica ali zaslon s podporo za večkratni dotik

 • Zaslonska ločljivost 1280 x 720 pik na 100% (96 dpi)

 • Pogon DVD za namestitev izdelka v škatli (na voljo je tudi prenos iz interneta)

 • Inštalacija z DVD-ja zahteva prenos do 700 MB

 • Internetna povezava je zahtevana za namestitev in avtentikacijo CorelDRAW Graphics Suite in dostop do nekaterih vključenih komponent, on-line lastnosti in vsebin.

*  CorelDRAW Graphics Suite 2021 podpira Windows 10, verzijo 2004, 20H2 in kasnejše verzije,
    izdane v življenskem ciklu CorelDRAW Graphics Suite 2021.


CorelDRAW Graphics Suite ZA MAC:

 • macOS Big Sur 11.0 ali macOS Catalina 10.15, z zadnjo revizijo

 • Večjedrni Intel ali Apple M1 procesor

 • OpenCL 1.2 sposobna video kartica s 3+ GB VRAM

 • 4 GB RAM (priporočljivo 8 GB RAM ali več)

 • 4 GB prostora na trdem disku za aplikacijske datoteke (SSD pogon priporočen); sistemi z občutljivostjo na male/velike črke niso podprti

 • Zaslonska ločljivost 1280 x 800 pik (1920 x 1080 priporočeno)

 • Miška ali tablica

 • Internetna povezava je zahtevana za namestitev in avtentikacijo CorelDRAW Graphics Suite in dostop do nekaterih vključenih komponent, on-line lastnosti in vsebin.

 


Za preskus programa si lahko brezplačno prenesete 15-dnevno polno različico.
Obiščite https://www.corel.com/en/free-trials .

 

 
 
 
 
 

 VEČ INFORMACIJ O COREL IZDELKIH 

  CENIK Corel

  Na vrh

 

Domov  |  O podjetju  |  Adobe  |  Corel  |  Pitstop